Меню

INTESANET

Контакти

  • гр. София, ул. Кукуш № 1
  • (+359 2) 821 14 25
  • [email_protected]

DND MARTINELLI


DND MARTINELLI

Марката е създадена, като FMN Martinelli през 1968 г. от Angelo Martinelli и още няколко занаятчии, които с много идеи и неизчерпаема енергия произвеждали продукти с безспорно качество. Taка е и днес. Основната дейност и силата на вече преименуваната в DND Martinelli е в широката гама от дръжки и аксесоари, класически и модерен стил, изцяло вдъхновени от традицията, но с внимание и към новите тенденции в дизайна. Важен фактор е творческия принос на международно признати дизайнери и архитекти и иновативни и оригинални решения, без да се пренебрегват традициите. Гамата от  модели отговаря на всички изисквания: те напълно съответстват на всеки интериор, като допълват със стил и елегантност.

С годишно производство над 2 милиона броя и повече от 30 различни покрития Martinelli се нарежда сред най-добрите компании в света. DND Martinelli в момента покрива цялата италианска територия и oще над 50 страни. DND (diffusione nuovo design) Martinelli произвеждат дръжки, които се открояват с елегантност и удобство в захващането без компромиси по отношение на функционалността. Тя се утвърждава, като динамична и иновативна марка и благодарение на приноса на важни имена в международния дизайн и световната архитектура. Благодарение на творческия принос на дизайнери като Karim Rashid, Мауро Ronchi и Studio Hot Lab, DND превръщат дръжката в шедьовър със силни функционални, ергономични и естетически характеристики. Продуктите са с отлично качество, което е гарантирано от довършителните работи, ръчно изработени от експерти занаятчии, които превръщат всяко парче в скъпоценна вещ.

 Благодарение на пълната хармония на дизайн, технология и функции Martinelli прави отварянето на вратата Ви наистина уникално.